Duurzaamheid en klimaat

Apocalypsis

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In dit project laten Laura Manhro en ik de kijker zien hoeveel invloed wij als mensen hebben op de natuur. Dit project is in samenwerking gegaan met het Flower Art museum in Aalsmeer. De maquette en de video’s vormen samen één geheel. De video’s versterken het verhaal van de maquette. Als je om onze maquette heen loopt, zie je op verschillende plekken QR-codes. Met deze codes kom je in de 360 graden video terecht. Dus je komt daadwerkelijk op de plek van de QR-code te staan in de video. Je ziet in deze video’s verschillende weersomstandigheden van nu en de toekomst. Zo zie je ook allerlei planten om de huizen heen en water dat gestegen is. In deze samenwerking was het mijn taak om de 360 graden video’s te maken. Deze video’s zijn gemaakt met Autodesk Maya en After Effects.

Artist statement

Als maker maak ik mijn verbeelding realiteit. Mijn verbeelding kent onbegrensde mogelijkheden. Op welke wijze kan het bewegen? Wat is het verhaal erachter? Het voelt voor de kijker dat het bestaat. Ik ben een maker die nadenkt over nieuwe mogelijkheden, verhalen en kritisch naar zichzelf kijkt. Als je mijn werk ziet, gaat je verbeeldingskracht aan het werk. Zo kom je in je eigen wereld terecht en dan ook in die van mij.

Ambities

Over 5 jaar zie ik mij als een technische maker. In een bedrijf die met verschillende projecten werkt, met onder andere 3D/VR/AR of games. Een bedrijf wat niet al te groot is en waar ik mijn verantwoordelijkheden kan hebben.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik geleerd heb in de 2 jaar hier, is vooral dat ik nu weet wie ik ben. Een maker die technisch is en graag werkt met 3D omgevingen.