Ander maatschappelijk thema

Build Up and Release

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Het werk 'Build Up and Release' speelt in op een van onze meest primaire systemen; het willen. Met een grote rode knop biedt de installatie hoop en verwachting. Wanneer de installatie de bezoeker in zijn grip heeft, wordt hij openhartig verwelkomd in een warm bad van herkenbare geluiden en een groeiende verwachting. Je zal worden opgetild en steeds dichterbij komen. De spanning zal groeien, groeien en groeien, maar waarvoor?
Onbevredigde verlangens

Artist statement

Toen ik jonger was had ik een fase waarin ik alles waar ik vanuit ging begon te bevragen. Tijdens, heb ik vastgehouden aan filosofie en programmeren omdat ik geloofde dat hun consistente logica en openheid mij stabiliteit zouden geven. Ik kreeg het verlangen om ervaringen uit deze innerlijke, geneutraliseerde wereld te delen. Dat is waarom ik interactieve werken maak vanuit een filosofische basis.

Ambities

Over vijf jaar hoop ik naast IMT en Gamedevelopment ook een Filosofie bachelor te hebben gedaan. Hiernaast hoop ik met mijn bedrijfje een goede opdrachten stroom te hebben ontwikkeld waarmee ik allerlei diverse uitdagingen aanga zoals softwareontwikkeling, visuele kunst maken en filosofische perspectieven toebrengen in discussies over innovatie en dergelijke.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb de vele verschillende lagen waaruit media bestaat leren zien. Hierdoor begrijp ik zoveel meer van de wereld om ons heen, en heb ik vele mate meer handvatten om mijn eigen verhaal over te kunnen brengen.