Ander maatschappelijk thema

City of Glass

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Een glasblazer zoekt met zijn glazen medium een manier om de twee werelden waarin hij leeft samen te voegen tot één.
stijl ontwikkeling
karakter ontwerp
Achtergrond schildering

Artist statement

Ik ben een filmmaker die graag de nadruk legt op de symbiose van beeld en geluid. Zo laat ik deze samenkomen in het medium van animatie, waarin mijn passies voor kleur, ontwerp, muziek en beweging de leiding nemen. In mijn verhalen zitten vaak motieven van natuur en surrealisme verwikkeld, en daarmee onderzoek ik graag morele vraagstukken, filosofische denkwijzen en emotionele grijswaarden.

Ambitions

Ik barst altijd van de ideeën, en ik zou graag een van die ideeën tot korte animatieserie ontwikkelen met een klein team van gelijkdenkende creatievelingen. Ik help ook graag anderen hun visies te realiseren tot het resultaat dat ze voor ogen zien, maar ik zal altijd wel achter de schermen een eigen project in ontwikkeling hebben. Daar kan ik niks tegen doen.

Learned during the studies

Ik heb geleerd dat feedback op je werk noodzakelijk is en het je project altijd beter zal maken. Ook als je het niet eens bent met de kritiek, want dan weet je ook meteen wat je níet wil en sta je wat steviger in je schoenen over de keuzes die je hebt gemaakt. De beste verhalen kregen een editor; een test publiek; een tegenbeeld. Ik nodig feedback nu altijd uit, en ik hoop voortaan een sfeer te creëren waarin mensen zich comfortabel voelen om dit aan mij en elkaar te kunnen leveren.