Ander maatschappelijk thema

Diepe Krassen

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Als kind heb ik een verzameling opgebouwd van verschillende littekens. Deze hebben allemaal geen grote impact op me gehad. Ze zijn ontstaan uit kleine ongelukjes waar ik niet wakker om kon liggen. Ik kon er hoogstens van balen om ze vervolgens snel weer te vergeten. Tot het ongeluk van afgelopen zomer waarbij ik een complexe breuk in mijn pols opliep. Ik had onverwacht veel moeite met het nieuwe litteken. Ik weet dat ik daarin niet de enige ben, maar tegelijkertijd wordt er weinig over gepraat. In ‘Diepe krassen’ word je meegenomen in het verwerkingsproces van een fysiek litteken die ook mentaal sporen heeft achtergelaten.

Artist statement

Ik ben een gestructureerde ontwerper met oog voor detail. Mijn inspiratie haal ik uit de verhalen die ik meemaak, lees of hoor. Deze verhalen vormen de basis van mijn werk in combinatie met zorgvuldig onderzoek. Als ontwerper ben ik niet op zoek naar antwoorden, maar leg ik mijn focus op het overbrengen van emotie en kaart ik aan waar het steekt.

Ambities

Samen met een andere grafisch ontwerper een eigen studio hebben of grafisch ontwerper zijn bij een ontwerpbureau.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb veel geleerd over verschillende werkwijzen en hoe je die het beste toepast. Daarnaast heb ik verschillende vaardigheden ontwikkeld zoals zeefdrukken en meer kennis gekregen over onder andere typografie en editorial design.