Inclusie en diversiteit
Sociale veiligheid

Dit is pas educatie

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Het is donderdagmiddag bijna het einde van de week. 8 studenten ploffen op de bank in hun studentenhuis, hun paleisje. Ze gaan vanavond uit, even helemaal naar de tering.

In dit is pas educatie krijg je een kijkje in de hoofden van 8 studenten, waar hebben ze zorgen over, wat vertellen ze wel en wat niet. Hoe moet je omgaan met geld, drugs, alcohol of hoe kan je zeggen dat je nog maagd bent.

Het is een vrolijke voorstelling waarvan je nog iets kan leren. Want: dit is pas educatie

Artist statement

Ik ben als maker-docent-mens bezig met verhoudingen tussen elk individu. Wie ben je? Wat maakt dat zo? En hoe ben je daar gekomen? Zijn vragen die ik meeneem in processen en lessen.

Ik vind het belangrijk dat we praten over de (onzichtbare) verschillen en overeenkomsten tussen mensen. Binnen mijn lessen en makerschap probeer ik dit gesprek aan te gaan. Ik wil taboes ongegeneerd neerzetten zodat we er openlijk over kunnen praten.

Ambities

Pfoe.

Ik hoop dat ik over 5 jaar op een plek ben waar ik me gelukkig voel. Ik hoop nu dat het een combinatie zal zijn van theater en fotografie in combinatie met reizen, maar vraag het vooral over 5 jaar nog een keer.

Geleerd tijdens de studie

Dat staan voor wie je bent ook een kracht is.