Privacy en ethiek

Een zoektocht

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
“Een zoektocht” is een project gebaseerd op mijzelf. Ik ben opzoek gegaan naar een antwoord op de vraag: “wie ben ik?” Dit project laat zien dat iedereen anders kijkt naar herinneringen. Hoe ben jij gevormd door jouw herinneringen. Doordat ik terug ben gaan kijken in mijn eigen verleden, zijn er acht beelden tot stand gekomen die mijn zoektocht tot nu toe verbeelden. Narratieve psychologie speelt samen met gelaagdheid een grote rol in mijn werk.

Artist statement

Ik ben een artist & designer. Ik maak gedachten en gevoelens visueel. In mijn werk staat persoonlijkheid centraal. Daarnaast maak ik veelvuldig van gelaagdheid. Dit zie je terug in mijn werkmethoden evenals in mijn concepten en uitwerkingen. Ik geef al mijn werk een persoonlijke draai en ik laat anderen mijn visie op een bepaald onderwerp zien. Ik vind het leuk om met mijn werk anderen te helpen en blij te maken.

Ambities

Over een aantal jaar hoop ik te kunnen leven van het werk dat ik maak en de projecten die ik doe. Met mijn projecten hoop ik anderen te kunnen helpen en mijn visie over te kunnen brengen. Ik hoop dat ik tegen die tijd aan de slag ben als eigen baas en alleen maar hoef te doen wat ik leuk vind!

Geleerd tijdens de studie

In mijn studie heb ik vooral geleerd om onderwerpen anders te benaderen, om vanuit andere perspectieven te kijken. Zo ontdek je altijd nieuwe en vaak veel interessantere dingen. Het belangrijkste wat ik heb ontdekt tijdens deze vier jaar studeren aan de HKU is dat ik nu weet wie ik ben en waar ik gelukkig van word.