Ander maatschappelijk thema

Fathom's Found

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Welcome to Fathom's Found, crowdsourced space exploration. At Fathom's Found you will be operating one of our many rover drones that we have send out across the cosmos in search of resources and discovery. You will be tasked with exploring the alien planet and finding any valuable resources it may posses. You may encounter strange materials and even stranger creatures and who knows maybe learning about their language and machinery is the key to the planet's most valuable resources.

Artist statement

Aan de HKU ben ik begonnen als Game Artist en ondertussen vooral bezig met Game Design. Ik ben geïnteresseerd in het maken van Games en andere interactieve media met een focus op diepgang van de interactie en een goede game feel. Met focus op detail en het creëren van een unieke, aantrekkelijke ervaring ben ik bereid om aan vrijwel alle aspecten van een Game of experience te sleutelen, van Code tot Visuals.

Ambitions

Naast een mooi aantal persoonlijke 1 mans projecten mooi afgewerkt uit te brengen en hiermee mijn portfolio uit te breiden, zou ik het liefst terecht komen in een niet al te groot indie team binnen of buiten Nederland, waarin ik hopelijk kan werken aan meerdere aspecten van de games. Ik wil games maken met entertainment als primaire focus, maar ben ook geïnteresseerd om een educatieve waarde aan mijn werk toe te voegen.

Learned during the studies

Voor mij is mijn studie vooral een "soul-searching journey" geweest waarin ik steeds beter heb ontdekt waar ik aan wil werken en wat mij fascineert aan Games en hoe je ze maakt. Daarnaast heb ik geleerd steeds beter samen te werken en mezelf te presenteren, allemaal op een manier die zo min mogelijk ten koste gaat van mijn mentale gezondheid (want dat is heel belangrijk!!)