Ander maatschappelijk thema

Hidden at First Sight

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Hidden at First Sight is een interactieve 3D omgeving waarin je als speler de detective uit moet hangen om erachter te komen wat zich hier heeft afgespeeld, waarom en waardoor. De environment biedt vele clues, die voor de één moeilijker te vinden of te interpreteren zijn dan voor de ander. Misschien interpreteert de één het wel op een heel andere manier dan de ander, wat kan zorgen voor een interessante discussie over dit mysterie.

Artist statement

Ik heb altijd al bewondering gehad voor hoe games me in een wereld trekken door een interessant verhaal te vertellen. Dat kan door middel van een cryptische narrator die je langzaamaan meer van het verhaal laat proeven, of door het zelf te ontdekken in de visuele wereld. Dat zorgt bij mij voor verwondering en alsof je een visueel boek instapt. Dat wil ik ook graag overbrengen met het werk dat ik maak. Dit wil ik bereiken in 2D of 3D art. Ik heb een liefde voor beide richtingen en zou niet slechts één van de twee willen doen.

Ambities

Over vijf jaar wil ik in een kleiner bedrijf werken waar ik me helemaal op mijn plek voel, waar ik werk aan zowel 2D als 3D environment art voor sfeervolle, natuurrijke games of ervaringen.

Geleerd tijdens de studie

Dat goede communicatie enorm belangrijk is, vooral als het gaat om het aanleveren van art aan de designers en developers. Ik heb daarin vaak fouten gemaakt, maar dus ook veel geleerd.