Ander maatschappelijk thema

Next Level Learning

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Wij maken een voorbeeld video voor de problem solving methode ''Next Level Learning''
Met deze methode kunnen problemen beter bekeken en opgelost worden.
Het leren van deze methode bestaat momenteel vanuit veel leeswerk wat weerstand op kan roepen bij nieuwe gebruikers. Ook kan de methode vrij abstract aanvoelen. Hierom hebben wij bedacht een video te maken die illustreert hoe je een probleem oplost met Next Level Learning.

Artist statement

Ik maak werk over subjectiviteit. Mijn verhalen gaan in plaats van een gebeurtenis over wat mensen denken en voelen bij die gebeurtenis. Mensen en hun gedachten staan altijd centraal in mijn werk. Ik hoop met mijn werk mensen empathie en begrip voor elkaar bij te brengen door de persoon die mijn werk ervaart een kijkje te geven in het leven of het hoofd van een ander.

Ambities

Over vijf jaar wil ik een plek hebben gevonden in het werkveld waar ik me comfortabel voel om langere periode te blijven. Het hoeft geen vaste baan te zijn maar ik wil in ieder geval mezelf zo positioneren dat ik het werk kan doen wat ik wil, of dat nou een schrijvende, regisserende of producerende functie is.

Geleerd tijdens de studie

De belangrijkste dingen die ik heb geleerd tijdens mijn studie zijn vooral waar ik goed in ben en wat ik leuk vind om te doen binnen verschillende ontwerp en maak processen.
Ik werk het liefste aan de pre productie fase van een project, concepten bedenken, onderzoek doen, scripts schrijven en alles organiseren en plannen. Dit geldt voor verschillende type projecten, films, evenementen, games, interactieve installaties en meer.