Gezondheid en welzijn

Opal

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In een wereld waar alles zwart wit is van de lucht tot alles wat ademt. Is er een meisje die opzoek
is naar haar kleuren. Ze loopt door een donker bos achtervolgt door haar monster, die alle kleur in haar leven bezit. De kleuren zijn verdwenen nadat ze haar geliefde verloren heeft. Ze kan niet blijven vluchten voor haar emoties. Om kleur weer in haar leven te krijgen moet ze haar eigen monster verslaan en het verlies van haar geliefde accepteren.

Artist statement

Mijn naam is Seline Werff. In mijn projecten wil ik blijven leren en experimenteer ik graag met stijlen en technieken. Ik kan me blijven verwonderen over wat er allemaal mogelijk is met animatie en onderzoek ik het graag allemaal. Enthousiast stap ik uit mijn comfortzone om zo een betere maker te kunnen worden.

Graag werk ik met digitale programma’s omdat ik hiermee karakters tot leven kan brengen en werelden kan creëren die in het echt niet bestaan. Ik hou me graag met van alles in 3D bezig, van riggen en texturen tot het animeren van dieren.

Ambities

Ik hoop bij een fijne en gezellige studio te werken waar ik mijn ei kwijt kan en ik mij kan blijven ontwikkelen. Daarnaast lijkt het me fijn om tijd over te hebben voor een eigen bedrijfje waar ik kan werken aan eigen opdrachten. Ook zou ik me verder willen verdiepen in programma’s als Unreal Engine of Blender en zou het geweldig zijn mijn eigen muziek te kunnen gebruiken voor mijn werk.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn opleiding heb ik veel verschillende dingen mogen leren. Wat ik zelf het belangrijkste vond is waarom een beeld nou goed werkt. Wat maakt een beeld goed en hoe doe je dat.