Inclusie en diversiteit

Pas(niet)hokje

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

“Pashokje” is een video installatie van drie pashokjes die je laat nadenken over je eigen vooroordelen. Door het lezen van de beroepstitels hokjes wordt er een beeld gevormd, maar klopt dit beeld nog steeds zodra het publiek daadwerkelijk kennis maakt met de persoon achter de beroepstitel in het hokje?

Artist statement

Van jongs af aan heb ik al een sterke passie voor het vertellen van verhalen. Ik werk voor veel mensen gezien “andersom”. Eerst komt het verhaal, dan komt het kijken naar welk medium daar het beste bij past. Of dat nou animatie, film, fotografie, illustratie, grafisch design, het maken van installaties of iets anders is. Ik geniet er verder van om mijn oog voor mode en esthetiek te gebruiken.
Maar wat doe ik het liefst? Combineren.

Ambities

Ik zie mezelf in de toekomst graag als freelance videograaf in onder andere de mode en muziek industrie waarin ik mijn eigen "more is more" stijl kwijt kan en samen niet alleen een mooi resultaat, maar ook een werk dat wat te zeggen heeft, neerzet.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd van Image en Media Technology aan de HKU is dat je niet hoeft te kiezen tussen de verschillende skills in je makerschap, maar je juist je kracht kan halen uit het feit dat je zo'n diverse maker bent. Je hoeft je niet te binden aan één vorm, juist het combineren ervan en het zoeken van het juiste medium bij je verhaal zorgt voor de beste resultaten en voor mij het meest plezier in mijn werk.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Videografie voor merken als Arma, Amaya Amsterdam, Comodo, Teasy, Amsterdam Vintage Jewels en meer.
Interactieve kunstinstallatie "Opus" in het Eye museum in Amsterdam.
Videografie voor Studio AR met Queen of jetlags in Parijs.