Duurzaamheid en klimaat

Scavengers

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In een wereld waar robots en natuur in harmonie leeft, wordt deze vrede abrupt verstoord door een ongenodigde gast. Onze korte film genaamd Scavengers gaat over de balans tussen mens en natuur en legt een kritische blik op de invloed van de mens op haar omgeving.

Scavengers is voor ons als makers een project met meerdere belangen. Ten eerste willen we graag ons medium inzetten om ons steentje bij te dragen met betrekking tot de bewustwording van klimaat en natuur. Daarnaast is de film een uiting waarin wij laten zien wat wij als creatievelingen in huis hebben.

Artist statement

Nieuwe verhaalwerelden creëren en illustraties tot leven laten komen, dat is mijn passie. Tijdens Scavengers hebben we de creativiteit van de analoge kunst gecombineerd met de techniek van de digitale kunst. Dit gaf ons de ruimte om die wereld nog authentieker vorm te geven, om zo een fictief verhaal te laten spreken in het heden.

Ambities

In de aankomende jaren wil me richten op de ontwerpfase binnen 3D. Op zoek naar authentieke vormgevingen om een verhaal tot leven te laten komen.

Geleerd tijdens de studie

Omdat mijn werk vaker aan de illustratieve en conceptuele kant van het vak stond, was mijn uitdaging het doorbreken van een technische barriere.