Duurzaamheid en klimaat
Gezondheid en welzijn

Scavengers

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In een wereld waar robots en natuur in harmonie leeft, wordt deze vrede abrupt verstoord door een ongenodigde gast. Onze korte film genaamd Scavengers gaat over de balans tussen mens en natuur en legt een kritische blik op de invloed van de mens op haar omgeving.

Scavengers is voor ons als makers een project met meerdere belangen. Ten eerste willen we graag ons medium inzetten om ons steentje bij te dragen met betrekking tot de bewustwording van klimaat en natuur. Daarnaast is de film een uiting waarin wij laten zien wat wij als creatievelingen in huis hebben.

Artist statement

Het zo goed mogelijk vertellen van een verhaal met behulp van kleur, textuur en compositie is voor mij als kunstenaar het ultieme streven. Een goede balans tussen rationeel denken en mijn geest de vrije loop laten gaan is iets waar mijn werk van profiteert.
Samen met anderen komt mijn werk echter pas echt tot leven, want een verhaal vertel
je nooit alleen.

Ambities

In de komende jaren zou ik mij graag verder willen ontwikkelen als art director. Daarnaast zou ik graag mijn technische vaardigheden verder ontwikkelen. Over vijf jaar wil ik als art director geheel zelfstandig of met een team een project kunnen sturen.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb geleerd om kritisch te zijn op mijzelf en op anderen. Daarnaast heb ik geleerd om mijn grenzen aan te geven. Een gezonde balans tussen werk en de rest van mijn leven is iets waar ik voor moet waken.