Ander maatschappelijk thema

TRANCENDANCE

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Met TRANCENDANCE wordt de waarde en noodzaak van dansen getoond en
komt de dansscene onder de aandacht. Dansen hoort bij de mens. Het is belangrijk
voor de collectieve intimiteit, het ontdekken van je eigen identiteit en lichamelijke
uiting. Door dansen kunnen toestanden van flow, trance en transcendentie
ontstaan. TRANCENDANCE benadrukt het spirituele en rituele karakter van dans. Laat je meenemen in de verhalen van de dansers en onderga samen met hen de ervaring die zij hebben als ze dansen.

Artist statement

Voor Demian als mixed-media kunstenaar is het belangrijk dat kunst ervaren kan
worden, zo kan je er onderdeel van voelen. Spiritualiteit is een onderwerp dat vaak terug te vinden is in haar werk. Haar kunst is gericht op situaties waarin beeld en muziek samenkomen. Demian kijkt eerst naar de boodschap en dan naar welk medium dit het beste over zou kunnen brengen. Zo schakelt ze van conceptueel denker naar fotograaf, installatie-bouwer of illustrator.

Ambities

Over vijf jaar zou ik graag verder gegroeid willen zijn als zzp'er. Ik hoop dat ik de vrijheid heb om vooral opdrachten aan te nemen waar ik enthousiast van word en waar mijn hart ligt. Ik wil de komende 5 jaar veel ervaring opdoen in de creatieve kant van festivals en evenementen! Ik hoop vooral dat ik over vijf jaar nog steeds alleen maar dingen doe waar ik gelukkig van word.

Geleerd tijdens de studie

Deze studie heeft mij anders leren kijken naar de wereld om mij heen. Het heeft mij laten zien dat overal en in elk klein hoekje een magische creatie schuilt. Ik ben van de gebaande paden afgegooid, door elkaar gehusseld en in het diepe gesprongen. Het heeft mij doen inzien dat creativiteit moed, vertrouwen en doorzettingsvermogen vereist.